In 2010/2011 hebben we met twee stellen, Hennelies - Ipo en Liesbeth – Frus met twee auto’s een reis gemaakt van Nederland naar Kaapstad (www.cruisingafrica.blogspot.com). Dit avontuur beviel zo goed dat we besloten zoiets op een later tijdstip nog eens te doen.

Die tijd is nu gekomen met als start wederom Nederland en als einddoel Singapore.

We willen dit einddoel bereiken via Turkije, Georgië, Armenië, Azerbeidzjan, Iran, Turkmenistan, Oezbekistan, Tadzjikistan, Kirgizië, China, Laos, Cambodja, Thailand, Maleisië en Singapore. Ook Vietnam willen we graag aan doen maar tot nog toe is het nog niet gelukt om hier toestemming voor te verkrijgen.






Geplande Reisroute







zaterdag 16 juli 2016

Oludeniz ofwel “Oh het was niets”

Het was weer eens tijd om wat aan strand vakantie te doen en dus werd afgezakt naar Oludeniz met een prachtige camping direct aan zee. De camping werd zonder problemen gevonden maar bleek niet meer beschikbaar voor het plebs die met een eenvoudig tentje aan kwamen zetten. Bungalows werden er nu verhuurd. Insiders verwezen ons naar een prachtige vrije kampeerplaats 15 km naar het oosten. Helaas, wat er was varieerde van niet veel, niks tot verschrikkelijk. Ipo’s auto vond er ook niks aan en protesteerde door een bepaald wijzertje naar een rood vlakje te schuiven.

Maar er was nog een derde optie, Doga camping. Na 10 km over een uiterst smal weggetje door het bos gereden te hebben, arriveerden we op een plaats die alleen maar beschreven kan worden als een overblijfsel uit de hippietijd. Overal zitzakken en een eigenaar die heel eigenaardig uit zijn ogen keek. Toen Frus de tandpasta in de wasbak spuugde bleken zijn sokken een wasbeurt te krijgen. Toiletten waarbij je de broek met je linkerhand naar beneden moest doen want met rechts moest je de deur dicht houden. Bij de gebruikelijke handelingen later na is nog even overwogen om de deur met de tanden dicht te houden maar hygiëne won van de schaamte.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten